Poweryoga op de Hilversumse hei

18835659_648029838723956_6050233646812538686_nDeze zomer zal ik zo nu en dan spontaan een power ashtanga yogales geven op de hei in Hilversum. Mijn poweryogalessen zijn gevarieerd en geschikt voor beginners en gevorderden.

Verzamelpunt is de brandweerkazerne, kom op de fiets want het mooie yogaveldje is 3 minuten van daar fietsen. We verzamelen om 8.55 uur en de yogales is rond 10.15 uur afgelopen. Na de les kun je direct zelf weer lekker naar huis fietsen.

Inhoud yogales op de hei
De les bevat een aarde element van 10 minuten (gronden) waarna we 45 minuten een pittige power ashtanga serie doen (zonnegroeten A/B, staande serie, balans, torsi, zittende houdingen, omgekeerde houdingen) gevolgd door een eindonstpanning (savasana) van ongeveer 10 minuten. Tijdens de eindonstpanning geef ik een korte hoofdmassage met lavendelolie waardoor je geheel tot rust komt en kunt genieten van de nieuwe energie die je na de les door je lichaam voelt stromen.

Tijdens deze yogasessie op de hei in Hilversum geniet je van de fluitende vogeltjes, de geur van de dennenbomen en misschien wel een zomerzonnetje. Na afloop heb ik meestal een kopje thee en wat fruit voor iedereen.

Berichtje ontvangen wanneer er een les is?
Wil je een berichtje ontvangen als ik een yogalesje op de hei geef? Vul dan onderstaand je gegevens in dan stel ik je tijdig op de hoogte! Ik zal hieronder ook een comment zetten wanneer er een lesje aan zit te komen.

Liefs Sandra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s