Natuurlijke yogaproducten

Ik gebruik het liefst ecologische, natuurlijke en ayurvedische producten rondom mijn yoga beoefening, dus ook mijn yogamat en massage olie kies ik zorgvuldig uit. Voor de geïnteresseerden zal ik op deze pagina regelmatig nieuwe producten plaatsen die ik gebruik. Omdat ik hier soms vragen over krijg, kan ik jullie vanaf nu naar deze pagina verwijzen voor meer informatie.

Yogamatten

Omdat ik intensief gebruik maak van mijn yogamat vind ik het belangrijk dat deze van natuurlijk materiaal is. Daarin zijn er meerdere opties, ook afhankelijk van de yogastijl die je beoefent. Bij Ashtanga en Poweryoga vind ik het fijn om een dunne mat met anti slip bovenkant te hebben, zodat je handen niet wegglijden. En bij Yin yoga en Zwangerschapsyoga vind ik een dikkere, zachte mat prettiger.

Voor zachtere yogavormen en zwangerschapsyoga heb ik een natuurlijke schapenwollen yogamat aangeschaft (merinowol) van Sat Nam, je vindt ze hier: Natural Yogamats

En voor poweryoga/ashtanga yoga gebruik in een natuurrubberen mat, de eco pro van Bodhi.

Massage olie

Deze massage olie gebruik ik aan het einde van mijn lessen: Suloma Ayurvedische hoofdmassage olie.

En soms gebruik een een door mij zelf gemaakt mengsel van druivenpitolie, lavendelolie en mandarijnolie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: