Zwangere mama’s dagretreat

Pure ontspanning speciaal voor alle zwangere mama’s (to be). Tijdens dit unieke holistische retreat in Amersfoort op zaterdag 24 oktober word je in de watten gelegd door twee ervaren yogadocenten.

Een dag waarin je een intentie uitspreekt voor jezelf en je kind. We beoefenen mindfulness en zwangerschapsyoga en zelfmassage. Er is (h)eerlijk eten en tijd om stil te staan bij het wonder dat in je groeit. Juist in deze tijd waarin je lichaam en geest op zoek gaan naar een nieuwe balans, biedt deze dagretreat precies wat je nodig hebt! Daarnaast ben je in een kleine groep met zes andere vrouwen en kun je ervaringen uitwisselen rondom de zwangerschap. Gun jezelf deze mooie dag om stil te staan bij jou transformatie van vrouw naar moeder.

Sandra van Welten (Yogamission) en Sandra Hulsman (Bloomyoga) zijn gecertificeerde zwangerschapsyogadocenten (en Yin Yoga, Poweryoga, Babymassage en Zwangerschapsmassage) en laten je deze dag ervaren hoe yoga je kan helpen verbinden met je kind en je sterker en zelfverzekerder maakt. Neem even afstand van alle drukte en laat je in de watten leggen door deze twee ervaren mama’s en zwangerschapsyogadocenten. Een heerlijke voorbereiding op de geboorte van je kindje.

Lees meer of meld je aan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: