Ayurvedische massage en marma in Hilversum

De ayurvedische massage (abhyanga) is een behandeling uit de preventieve geneeskunde en is juist ook voor gezonde mensen. Een ayurvedische massage ontspant, reinigt, voedt en balanceert lichaam en geest.

De massage. Ik masseer je met mijn handen terwijl jij ligt op een massagetafel in een warme ruimte. Het is een zachte en effectieve massage met warme olie waarbij de druk afgestemd is op jouw fysieke structuur. Door behandeling van de energiekanalen (nadi’s) en marmapunten zullen trauma´s in je lijf beetje bij beetje ´verteerd´ worden (hiervoor zijn meerdere sessies nodig). Na de massage zal je energie weer stromen.

Na de massage De massage heeft veel effect op je lijf. Je kunt je na de massage anders/emotioneler voelen en het is belangrijk om de tijd te nemen de indrukken van de massage te verwerken in rust.

Voor wie? Deze massages helpen je beter slapen, werken stress verlagend, verbeteren je immuunsysteem, verlichten spierspanning en helpen bij lichamelijke klachten zoals bekken- en rugklachten.

Wil je het ook ervaren? De massages kan ik bij jou aan huis geven of bij mij thuis in Hilversum Oost. Ik werk alleen met biologische en zuivere oliën.

Investering in jou

45 minuten: 49 euro
60 minuten: 69 euro
75 minuten: 79 euro

Zwangerschapsmassage en prenatale massagebehandeling (e.v.t. aan huis) 89 euro.

Holistische lichaamsmassage met warme kruidenolie die jouw proces ondersteunt. Reis naar binnen.

Ayurvedische massage (met marma)

De klassieke ayurvedische massage (abhyanga) stem ik af op jouw lichaam. Ook de biologische etherische olie pas ik aan op jou. De massage is inclusief kennismaking en korte analyse vooraf. Ik masseer je voeten, benen, armen, handen, buik, hoofd, rug, nek en schouders. Marmapunten/drukpunten zijn onderdeel van de massage. Je kunt deze massages voor jezelf boeken of een cadeaubon bij mij bestellen.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage geef ik in Hilversum is speciaal voor zwangere vrouwen in trimester 2 & 3. Ervaar de geur van de massageolie met etherische oliën die veilig zijn voor jou als zwangere en keer even heerlijk in jezelf. Je kunt zowel op je rug als op je zij liggen op de tafel zodat het hele lichaam gemasseerd kan worden. De massage kan ook deels zittend, afhankelijk van hoe jouw bekken aanvoelt. Ik masseer je armen, benen, hoofd, nek en schouders en de plaatsen waar jij ongemakken ervaart; deze massage is helemaal afgestemd op jouw behoeften en inclusief veilige marmapunten (drukpunten) die emoties helpen verteren.

Postnatale massage

Deze postnatale massagebehandeling is speciaal voor na de bevalling. Je kunt deze boeken 4 weken na een natuurlijke bevalling of 1 maand na een keizersnede. We bespreken kort het verloop van de bevalling en mogelijke aandachtsgebieden. De behandeling bevat altijd een lichaamsmassage met biologische etherische warme olie en je ligt op een massagetafel. Ik geef extra aandacht aan het bekkengebied, de onderrug en de buik. Deze massage is inclusief veilige marmapunten (drukpunten) die emoties helpen verteren.

Marma therapie sessie

Alles wat ons lichaam binnenkomt, moet verteerd worden. Wat we niet verteren kan worden opgeslagen in weefsels en uiteindelijk voor onbalans en ziekte zorgen. Wanneer we wat dieper in willen gaan op emotionele onbalans schrijft ayurveda marma voor. Marma-therapie is een mooie techniek om blokkades op te lossen. Ayurveda beschrijft vele punten op ons lichaam, ze zijn vergelijkbaar met de accupunctuur. Door subtiele druk uit te oefenen op deze punten, stimuleren we de levensenergie in dat gebied. Emoties opgeslagen in die gebieden kunnen op deze manier ‘smelten’. Soms worden ze zichtbaar als tranen.


Ik voel heel veel energie en emoties vrijkomen. Fijn om dit te doorvoelen. Voelt heel goed en het stimuleert weer mijn proces. Dankjewel. Meike.


Wat was het een heerlijke massage. Ik heb er dan ook enorm diep van geslapen! Nogmaals dank! Karin.


Maak even tijd voor jezelf

%d bloggers liken dit: