BLOOM online maandelijkse vrouwencirkel

Online vrouwencirkel BLOOM

Een avond per maand Netflix uit en jouw bewustzijn aan.

Nieuw bij Bloomyoga is BLOOM; De maandelijkse online vrouwencirkel via Zoom. Met meditatie, yoga, sharing, cacao, inzichtoefeningen en meer. Altijd met een thema complementair aan het seizoen waarin we ons bevinden. Heb jij hier zin in en behoefte aan? Ik ook!

Schrijf je nu in en ontvang de deelnamelink per e-mail en een pakketje cacao per post.

Verlang je naar een avondje Netflix/mobiel uit en jouw bewustzijn aan? Doe mee met de maandelijkse online vrouwencirkel BLOOM, begeleid door mij, Sandra Hulsman van Andel. Ik ben yogacoach en heb een achtergrond in ayurveda, zenmeditatie, communicatie en meer.

De avond bevat altijd ademoefeningen (pranayama), meditatie (stilte) & yoga (asana’s), cacao en sharing, aangevuld met inzichtoefeningen, klank en meer. Met als doel een bewuste avond voor jou waardoor je meer rust en ruimte in je hoofd zal ervaren. Deze avonden zijn de voedingsbodem voor meer energie, inspiratie en groei! Een gevoel van samen en je vrouwelijke kracht activeren. Lekker vanuit jouw comfortabele plek in huis. Alles wat je nodig hebt is toegang tot Zoom en iets waar je de yoga oefeningen op kan doen (bijv. yogamat). De investering is 22 euro per avond.

De eerstvolgende edities zijn:

  • Woensdag 1 februari 20.15.-21.30: kracht van jouw intentie. Meld je nu aan
  • Woensdag 22 februari 20.15.-21.30: plezier & lichtheid Meld je nu aan
  • Woensdag 15 maart 20.15.-21.30: vruchtbare grond om te groeien
%d bloggers liken dit: