bloomyoga.nl


suhyeon-choi-251615-unsplashVanuit bloomyoga.nl geef ik, Sandra Hulsman- van Andel, yogales in Hilversum en omgeving. Ook zet ik regelmatig workshops of trainingen op in mijn vakgebieden (poweryoga, zwangerschapsyoga, shantala babymassage). Op dit moment organiseer ik zelf af en toe een workshop en geef ik lessen in verschillende yogastudio’s, zie hier ook mijn yogarooster. Ik vind het leuk om studenten mee te nemen in de filosofie en veelzijdigheid van een yoga leefstijl en hen voor zichzelf te laten voelen wat het hen brengt.

Door yoga word je geïnspireerd jezelf te ontdekken en meer te voelen. Wat zijn jouw grenzen, wat werkt voor jou, hoe voel je je? Door regelmatige yoga beoefening ga je je energieker, sterker en zelfverzekerder voelen. Je creëert ruimte in je lichaam waardoor energie beter kan stromen. Je voelt je fitter, meer in balans en zit lekkerder in je vel. Ook voor je omgeving word je zo een waardevoller mens.

Heb je interesse of vragen? Neem gerust contact met mij op via 06-47156364 of info@bloomyoga.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: