yogalessen en workshops

Hieronder zie je waar ik op dit moment lesgeef. Je kunt ook contact met mij opnemen voor een privéles power ashtanga yoga, vinyasa flow yoga, zwangerschapsyoga of babymassage. Of als je op zoek bent naar een inval yogadocent in ’t Gooi of daarbuiten. Neem contact met mij op via 06-47156364 of het contactformulier.

  • Zwangerschapsyogalessen Hilversum bijna elke vrijdagavond van 20.00 tot 21.15 uur bij Yoga Me in Hilversum. Partnerlessen vinden plaats in overleg en zijn in (klein) groepsverband of in een privésetting. Meer info en aanmelden voor deze lessen kan onderaan deze pagina.
  • Zwangerschapsyoga cursus Utrecht 3x op donderdag: 28 maart, 4 en 11 april 2019 van 20.00 tot 21.30 uur. Bekijk de pagina Bevalt Goed bij Mommoves in Utrecht
  • Power Ashtanga Yoga op zaterdagochtend van 8.45-9.45 uur en op woensdagochtend van 8.00 tot 9.00 uur bij HoliBody Hilversum, bekijk het actuele het rooster op Holibody
  • Shantala Babymassage cursus kun je op aanvraag bij mij doen. Ik kom je graag een cursus geven aan huis wanneer je kind er is. Het kan ook tijdens je zwangerschap en dan oefenen we op een levensechte oefenpop. Lees meer informatie over de babymassagecursus.  Of meld je aan voor de cursus op 12 januari van 16.15 tot 17.00 uur bij HoliBody in Hilversum (nog 1 plekje)

Workshops

Privé yogales, babymassage of bedrijfsyoga Hilversum

Neem voor een privéles, bedrijfsyoga of andere verzoeken contact met mij op via het contactformulier

Advertenties