over sandra

dsc01604Afgelopen jaren heb ik middels yoga, meditatie en communicatie veel mensen mogen begeleiden in hun mentale en fysieke gezondheid. Doel van de lessen en workshops is altijd om te leren voelen wat je lichaam je vertelt en je hier bewust van te worden. Dat is de eerste stap naar het bewandelen van jouw pad, het bereiken van jouw doelen.

Ik hou ervan om settings te creëren waarin mensen zich verbinden met hun innerlijke en uiterlijke aard, moedige vragen stellen, zichzelf en hun betekenis voelen – om vervolgens vanuit deze verbinding te kunnen handelen.

Ik heb communicatiewetenschappen, psychologische vakken, culturele en sociale antropologie (MA) en talen gestudeerd in Groningen en Buenos Aires. Een goede rationele basis die ik de laatste jaren aanvul met spirituele kennis; van yoga, zenmeditatie en massage tot kennis van de natuur, gezondheid en de seizoenen. Daarnaast specialiseer ik mij op dit moment in yoga coaching en therapie, waarbij lichaamsanalyse, karakterstructuren, chakraleer, ayurveda en kennis van lichamelijke en psychosomatische klachten de basis vormen voor het maken van een yoga behandelplan om je zo via 1 op 1 begeleiding te kunnen helpen bij lichamelijk en fysieke klachten.

Dit alles neem ik mee in mijn lessen, workshops en retreats die ik met veel passie geef. Voor iedereen iedereen die zijn gevoelskant en fysieke lichaam wil stimuleren en daarmee bewuster en gebalanceerder in het leven kan staan als mens, vrouw, moeder.

Voel je welkom in een groepsles of boek een privéles bij me, ik help je graag op jouw weg.

Opleidingen & trainingen
  1. Leve het seizoen, over de natuur vinden in jezelf. Gebaseerd op de seizoenen, de elementen, de maan en het wonder van onze natuur. Bij Rineke Vierhoven PureYoga Drente (2021)
  2. Yoga Coaching & Therapie specialisatie bij Dasra Center Montfoort. Gericht op het coachen en therapeutisch helpen van mensen met rugklachten, bekkenklachten, schouderklachten etc. met behulp van yoga en manuele therapie (2021)
  3. Training ‘The Artist Way’ bij Atelier Hinke Huisman, creatieve training geïnspireerd op het boek van Julia Cameron (2021)
  4. Dasra Center 200-hours Yoga Teacher Training erkend door de Yoga Alliance bij Tonnie Goes in Montfoort (12-05-2017)
  5. Vooropleiding Power/Ashtanga en Easy Vinyasa Yoga bij Tonnie Goes in Montfoort (04-02-2017)
  6. Basisopleiding Power/Ashtanga Yoga bij Tonnie Goes in Montfoort (12-05-2017)
  7. Kunst van het Begeleiden & Anatomie bij Tonnie Goes in Montfoort (21-04-2017)
  8. PureYoga Zwangerschapsyogadocent specialisatie (VYN45) bij Rineke Vierhoven te Rotterdam (december 2018)
  9. Docent Shantala Babymassage bij Mood Massage Opleiding Amersfoort (08-09-2018)
  10. Bachelor & Master Communicatie- en informatiewetenschappen Rijksuniversiteit Groningen (2006-2010)
%d bloggers liken dit: