over bloomyoga

15dc3145789417.589a26a9c05d1Afgelopen jaren heb ik door onder andere het bestuderen en beoefenen van diverse yogavormen, ayurveda, massage, kennis van de seizoenen, energiewerk en zenmeditatie mijzelf beter leren kennen en ontwikkeld als mens. Ik was daarvoor altijd erg goed in het rationele werk; Leren, studeren, hard werken en presteren. Ik merkte dat ik eigenlijk als een kip zonder kop aan het rennen en ‘doelen behalen’ was. Dat ik eigenlijk niet precies wist waarom ik deed wat ik deed. Daarom ging ik op zoek, ik vond het in het pad van yoga, meditatie en connectie met de/mijn natuur.

Dit pad heeft me veel gebracht; Namelijk de connectie met mijn essentie. Inzicht in wat ik op deze aarde te geven en te brengen heb, en wat ik mag ontvangen als mens. En vooral ook balans en gezondheid in mijn leven en lijf. Dit geeft mij zoveel blijheid, richting, helderheid en overvloed. Dit gun ik iedereen!

Doel van mijn lessen en workshops is daarom altijd om te leren voelen wat je lichaam je vertelt en je hier bewust van te worden. Dat is de eerste stap naar het bewandelen van jouw pad, het bereiken van jouw doelen. Door yoga coaching, yoga nidra en marma, kan ik je ook ondersteunen in het verwerken van ervaringen, trauma’s, pijn. Want pas als we die kunnen verwerken, stap voor stap, ontstaat er ruimte voor een nieuw pad. Het pad van jouw keuze.

Ik hou ervan om settings te creëren waarin mensen zich verbinden met hun innerlijke en uiterlijke aard, moedige vragen stellen, zichzelf en hun betekenis voelen – om vervolgens vanuit deze verbinding te kunnen handelen.

Wat ik voor jou kan betekenen

 • Yoga coaching en therapie sessie bij lichamelijke en fysieke klachten of als je een ander doel voor jezelf gesteld hebt (prettiger in je lijf, je lichter/vrijer voelen, minder pijn)
 • Ayurvedische massage met marma behandeling
 • Yogaretreats voor vrouwen

Voel je welkom, ik help je graag op jouw weg.

Toelichting logo/naam: De lotus staat symbool voor stevig gegrond zijn en blijven, door zoeken en beoefenen van concentratie, kun je je persoonlijk ontwikkelen. Steeds weer opnieuw, met ‘beginners mind’. De lotus staat symbool voor zowel gehechtheid als flexibiliteit; de lotusbloem drijft door de wind vrij op het water en is toch diep geworteld in de bodem. De lotus verenigd het mannelijke en het vrouwelijke in zich.

Opleidingen & trainingen
 1. Annemiek Latour, Yoga Nidra Basis opleiding, himalaya traditie. Yogische slaap, lichaam en hersenen ontspannen, concentratietraining, helen van trauma (maart 2023).
 2. Frederieke Couvee, Divine Ayurveda Hilversum, cursus magische marma en emoties. Blokkades verwijderen; ayurvedische psychotherapie. Erkende module door KTNO (juni 2022)
 3. Anand, Opleiding ayurvedische massage; holistische energetische massages geven. Erkend door BMSCRKBO en BATC(2022)
 4. Leve het seizoen jaaropleiding, over de natuur vinden in jezelf. Gebaseerd op de seizoenen, de elementen, de maan en het wonder van onze natuur. Bij Rineke Vierhoven PureYoga Drente (2021)
 5. Yoga Coaching & Therapie specialisatie bij Dasra Center Montfoort. Gericht op het coachen en holistisch helpen van mensen met mentale & fysieke klachten (2021)
 6. Training ‘The Artist Way’ bij Atelier Hinke Huisman, creatieve training geïnspireerd op het boek van Julia Cameron (2021)
 7. Dasra Center 200-hours Yoga Teacher Training erkend door de Yoga Alliance bij Tonnie Goes in Montfoort (12-05-2017)
 8. Vooropleiding Power/Ashtanga en Easy Vinyasa Yoga bij Tonnie Goes in Montfoort (04-02-2017)
 9. Basisopleiding Power/Ashtanga Yoga bij Tonnie Goes in Montfoort (12-05-2017)
 10. Kunst van het Begeleiden & Anatomie bij Tonnie Goes in Montfoort (21-04-2017)
 11. PureYoga Zwangerschapsyogadocent specialisatie (VYN45) bij Rineke Vierhoven te Rotterdam (december 2018)
 12. Docent Shantala Babymassage bij Mood Massage Opleiding Amersfoort (08-09-2018)
 13. Bachelor & Master Communicatie- en informatiewetenschappen Rijksuniversiteit Groningen (2006-2010)
%d bloggers liken dit: