Privé of bedrijfsyoga

Ik geef vinyasa yoga in privésituatie of bij bedrijven. Dit is een dynamische en creatieve yogavorm waarin respect voor het individu, kracht en vinyasa (vloeiende bewegingen) centraal staan. Deze vorm is gebaseerd op de ashtanga yoga van zoals beschreven in de sutra’s van Patanjali en zoals ook David Swenson Ashtanga beschrijft in zijn boek. Bij deze vorm van yoga is er meer ruimte voor opties en variaties in de asana’s. Elke les is anders. De les bevat wel altijd een vaste opbouw van zonnegroeten, staande, zittende en liggende houdingen en veelal ook balanshoudingen en torsi’s. De ruimte voor afwisseling, opties en variaties spreken mij als yogadocent erg aan. Ik stem af op de groep, de energie van die dag en persoonlijke groei.

Savasana na poweryoga bij Holibody

Waarom yoga beoefenen?

Bij yoga word je geïnspireerd om de beste versie van jezelf te worden, het is een ontdekkingstocht naar je oorspronkelijk ik. De lagen die je in de loop van je leven om je heen gecreëerd hebt met materialisme en traditie haal je weg, waardoor je ware ik tevoorschijn komt en je weer in verbinding staat met jezelf. Door fysieke inspanning en mentale ontspanning kun je dit voelen.

Concrete effecten van het beoefenen van yoga:

  • Je lichaam verandert in positieve zin (energie stroomt, je wordt sterker)
  • Je wordt bewuster van je gewoonten die je kunt veranderen
  • Je gaat meer voelen waardoor je beter naar jezelf kunt luisteren en je relaties dieper worden
  • Pijn en stress kunnen verdwijnen
  • Beperkende gedachten en blokkades kunnen verdwijnen
  • Kan ingezet worden bij specifieke klachten zoals rugpijn, nek-/schouderklachten, bekkenproblemen etc.

Heb je interesse in bedrijfsyoga of privé yoga en coaching aangepast op jouw lichaam? Neem dan contact met me op via 06-47156364. In omgeving Hilversum kan ik privéles aan huis geven of bij mij thuis. Kosten zijn hiervoor 65 euro per uur.

%d bloggers liken dit: