Yogaretreat voor vrouwen

Nieuwe datum zomereditie bekend: zondag 30 juli 2023! Ja, ik ben er graag bij

Ben jij, prachtige vrouw, op zoek naar kwalitatieve tijd voor jezelf en wil je meer inzicht in je gevoelens en verlangens? Even stilstaan bij jezelf om vanuit daar weer ruimte en energie te ervaren? Wil je daarnaast een gedegen retreat volgen gebaseerd op de klassieke yogafilosofie (Patanjali), met een flinke vleug vrouwelijkheid? Gun jezelf dan een heerlijk yogaretreat bij Yogamission & Bloomyoga!

IMG-20230114-WA0060

Onze missie is vrouwen en mama’s in contact brengen met hun essentie. Dat begint bij ontspannen en stil worden, maar ook door emoties en ervaringen te doorvoelen en te verwerken. Misschien ken je het achtvoudige pad naar lichter leven van Patanjali wel; het fundament van yoga. Waarin leefstijltips, liefde voor jezelf, yogahoudingen, adem, focus, concentratie, meditatie en verlichting centraal staan. In onze dagretreats komen veel van deze stappen aan bod in een mooie mix, toegankelijk van beginner tot gevorderde yogi. Onze retreats laten jou connecten met jezelf zodat je dichterbij je essentie komt, er helderheid zal ontstaan. Dit is echt een retreat zoals yoga bedoeld is. Kom je het ook ervaren?

img-20230114-wa0061-3

Programma Feminine Retreat

Het yoga feminine dagretreat heeft een gevarieerd programma dat altijd aansluit bij het seizoen en de tijd van het jaar. We bouwen het programma op om jou te laten ontspannen en tot jezelf te laten komen. Met meditatie- en ademoefeningen creëren we meer rust en ruimte in je hoofd. Onderdelen van deze yogadag zijn zachte (vinyasa, hatha) yoga, yoga nidra (himalaya traditie), mini (ayurvedische) massage met etherische olie, meditatie, klankbad met handpan, pure rauwe cacao en diverse oefeningen voor focus, creativiteit, bewustwording en inzicht.

Ja, ik ben er graag bij

Tijdens het retreat zijn er heerlijke biologische snacks en een maaltijd en zijn we in een mooie groene omgeving. Deze retreats zijn bedoeld om jou een cadeau aan jezelf te geven. Dit retreat is geschikt van beginners tot meer ervaren yogi’s, iedere deelneemster neemt haar eigen lessen mee. Dit yogaretreat wordt ervaren als divers en volledig, een reset waar je de komende periode veel plezier van hebt.

Onze belofte

Na deze dag ben je weer een stap verder in jouw persoonlijke ontwikkeling. Deelneemsters ervaren inzicht in gedachten en verlangens. Ook ervaren vrouwen meer rust in hun hoofd en nieuwe energie en inspiratie. Lichte en donkere ervaringen krijgen de ruimte en kunnen worden verwerkt. Daarnaast is het mooi om te zien dat deze pure ontmoeting met andere vrouwen inspirerend en helend werkt. Kortom dit yogaretreat is echt een waardevol cadeau voor jezelf.

Data en investering

  • Zondag 30 juli 2023 Feminine Yogaretreat in Kortenhoef (nabij Hilversum). Van 10.00 tot 17.00 Zomerthema; Vrijlaten. Nog 8 plekken vrij. Schrijf je hieronder in via het formulier of koop direct je kaartje via Hipsy. Vol = vol.
  • € 129 euro all in early bird tot 21 juni. Daarna 145 euro. Voor leden/klanten Bloomyoga of Yogamission 10 euro korting op deze prijzen.
  • Prijs is inclusief gezonde biologische lunch en gratis parkeren in de buurt.
  • Kleine groepen (max. 10 dames)
  • Door yoga coaches en massagedocenten Sandra van Yoga Mission en Sandra van Bloomyoga.

”Dank voor de heerlijke ochtend, ik heb echt geen enkel puntje van verbetering. Alles klopte, de rust, de locatie, de lunch en jullie lieve rustige en geduldige begeleiding door de dag heen! Ik hoop dat jullie dit in de toekomst misschien ook voor (uitgebluste) vaders en moeders blijven organiseren! Ik heb het aan veel mensen doorgestuurd.” Deelneemster Feminine Retreat.” Deelneemster dagretreat.

”Het was super leuk vandaag. Ben helemaal zen. Ik vond die oefening met het spinnenweb ook echt goed; geeft echt inzicht en richting voor het nieuwe jaar. Tot de volgende keer weer!” Deelneemster feminine retreat.

”Van de hartelijke ontvangst tot het zorgvuldig samengestelde programma, de heerlijke lunch en de fijne gesprekken. En natuurlijk de vele mooie yoga-oefeningen en ceremonies die we hebben gedaan. Een dag waarop je je welkom voelde en die qua sfeer precies overeenkwam met het thema: liefde voor jezelf. Ook is mijn interesse in yoga verder aangewakkerd, met name de Yin Yoga spreekt me aan.” Deelneemster yogaretreat.

Ja, ik geef mijzelf deze dag cadeau!:

 

%d bloggers liken dit: