Dagretreats voor vrouwen

Ben je op zoek naar kwalitatieve tijd voor jezelf? En wil je meer inzicht in je gevoelens en verlangens? Gun jezelf dan een heerlijk en laagdrempelig dagretreat bij Yogamission & Bloomyoga!

Sandra & Sandra

Tijdens dit retreat volg je een heerlijk zachte yogales, gaan we mediteren, doen we inzichtoefeningen, ervaar je een klankbad en kun je heerlijk biologisch eten. Daarnaast gaan je innerlijke creativiteit ontdekken en ontmoet je andere vrouwen. Deze speciale dagretreats zijn er voor alle vrouwen, er is ook een speciale editie voor zwangere mama’s. Begeleid door gecertificeerde yogadocenten en coaches Sandra & Sandra van Bloomyoga en Yogamission. Op een prachtige groene plek in Amersfoort. 

20220212_134457

Programma

De dagretreats hebben een gevarieerd programma om jou te laten ontspannen en tot jezelf te laten komen, zoals zachte yoga, meditatie, klankbad, cacao en diverse oefeningen voor bewustwording en inzicht. Het retreat draait om verbinding met jezelf, elkaar, heerlijk biologisch eten en een mooie groene omgeving. Deze retreats zijn bedoeld om jou een cadeau aan jezelf te geven. Jouw meer rust, inzicht en stilte te bieden.

We bieden twee varianten aan; Feminine Retreat voor alle vrouwen. Zwanger retreat voor zwangere dames tot vlak voor de geboorte.

Onze belofte

Na deze dag heb je meer inzicht in je gedachten en verlangens (jouw purpose). Ook ervaar je meer rust in je lijf en je hoofd dan toen je kwam. Daarnaast ontmoet je andere vrouwen die meer op je lijken dan je denkt 😉 Kortom echt een waardevol cadeau voor jou.

Data

  • Zaterdag 18 juni ’22: Feminine Retreat (9.30 – 14.00) thema vertrouwen & zelfliefde. Voor alle vrouwen – nog maar 1 plekje vrij

Praktisch

  • Investering € 99 inclusief gebruik yogamateriaal, gezonde biologische lunch, earlybird € 89 als je minimaal 4 weken voor de startdatum boekt. 
  • Locatie Yoga Moment  in Hooglanderveen (Amersfoort Vathorst).
  • Kleine groepen (max. 8 dames)
  • Door yoga coaches en massagedocenten Sandra van Yoga Mission en Sandra van Bloomyoga.

”Dank voor de heerlijke ochtend, ik heb echt geen enkel puntje van verbetering. Alles klopte, de rust, de locatie, de lunch en jullie lieve rustige en geduldige begeleiding door de dag heen! Ik hoop dat jullie dit in de toekomst misschien ook voor (uitgebluste) vaders en moeders blijven organiseren! Ik heb het aan veel mensen doorgestuurd.” Deelneemster Feminine Retreat.” Deelneemster retreat.

”Van de hartelijke ontvangst tot het zorgvuldig samengestelde programma, de heerlijke lunch en de fijne gesprekken. En natuurlijk de vele mooie yoga-oefeningen en ceremonies die we hebben gedaan. Een dag waarop je je welkom voelde en die qua sfeer precies overeenkwam met het thema: liefde voor jezelf. Ook is mijn interesse in yoga verder aangewakkerd, met name de Yin Yoga spreekt me aan.” Deelneemster retreat.

Ja, ik geef mijzelf een retreat cadeau:

 

%d bloggers liken dit: