Dagretreats voor vrouwen

Ben je op zoek naar kwalitatieve tijd voor jezelf en wil je meer inzicht in je gevoelens en verlangens? Even stilstaan bij jezelf om vanuit daar weer ruimte en energie te ervaren? Gun jezelf dan een heerlijk en laagdrempelig dagretreat bij Yogamission & Bloomyoga!

dagretreat-vrouwen-bloomyoga-yogamissionTijdens dit retreat volg je een heerlijk zachte yogales, gaan we mediteren, doen we inzichtoefeningen, ervaar je een klankbad, hoofdmassage en kun je heerlijk biologisch eten. Daarnaast gaan je innerlijke creativiteit ontdekken en ontmoet je andere vrouwen. Deze speciale dagretreats zijn er voor alle vrouwen, er is ook een speciale editie voor zwangere mama’s, die is inclusief workshop ter voorbereiding op de bevalling.

Beide retreats zijn begeleid door gecertificeerde yogadocenten en coaches Sandra & Sandra van Bloomyoga en Yogamission. Op een prachtige groene plek in het midden van Nederland. We werken tijdens de dagretreats met een thema, je vindt ze bij ‘data en prijzen.’

20220212_134457

Programma

De dagretreats hebben een gevarieerd programma om jou te laten ontspannen en tot jezelf te laten komen, zoals zachte yoga, massage, meditatie, klankbad, cacao en diverse oefeningen voor bewustwording en inzicht. Het retreat draait om verbinding met jezelf, elkaar, heerlijk biologisch eten en een mooie groene omgeving. Deze retreats zijn bedoeld om jou een cadeau aan jezelf te geven. Jouw meer rust, inzicht en stilte te bieden.

We bieden twee varianten aan; Feminine Dagretreat voor alle vrouwen. En het Mom to Be Dagretreat,dit retreat is voor zwangere dames tot vlak voor de geboorte. 

Onze belofte

20220618_123442

Na deze dag ervaren deelneemsters meer inzicht in gedachten en verlangens. Ook ervaren vrouwen meer rust in hun hoofd en nieuwe energie en inspiratie. Daarnaast is het mooi om te zien dat deze pure ontmoeting met andere vrouwen inspirerend en helend werkt. Kortom dit dagretreat is echt een waardevol cadeau voor jezelf.

Data en investering

  • Op zaterdag 5 november 2022 vindt het Mom to Be Retreat plaats in Loosdrecht (nabij Hilversum) van 11.00 tot 16.30 uur. Thema; Een zijn met het nu. Nog 12 plekken vrij.
    • Prijs voor niet-leden early bird tot 1 oktober €135 daarna €145. Voor leden van Bloomyoga/Yogamission/Yogamar tot 1 oktober €115 daarna €125.
  • Op zaterdag 14 januari 2023 vindt het Feminine Dagretreat plaats in Loosdrecht (nabij Hilversum) van 11.00 tot 16.30 uur. Thema: Een nieuw begin. Nog 12 plekken vrij.
    • Prijs voor niet-leden early bird tot 17 december €135 daarna €145. Voor leden van Bloomyoga/Yogamission/Yogamar tot 17 december €115 daarna €125. 

Overige informatie

  • Prijs is inclusief gebruik yogamateriaal, gezonde biologische lunch, gratis parkeren in de buurt.
  • Locatie Yogamar, ‘s-Gravelandsevaartweg 3, Loosdrecht NH.
  • Kleine groepen (max. 12 dames)
  • Door yoga coaches en massagedocenten Sandra van Yoga Mission en Sandra van Bloomyoga.

”Dank voor de heerlijke ochtend, ik heb echt geen enkel puntje van verbetering. Alles klopte, de rust, de locatie, de lunch en jullie lieve rustige en geduldige begeleiding door de dag heen! Ik hoop dat jullie dit in de toekomst misschien ook voor (uitgebluste) vaders en moeders blijven organiseren! Ik heb het aan veel mensen doorgestuurd.” Deelneemster Feminine Retreat.” Deelneemster retreat.

”Van de hartelijke ontvangst tot het zorgvuldig samengestelde programma, de heerlijke lunch en de fijne gesprekken. En natuurlijk de vele mooie yoga-oefeningen en ceremonies die we hebben gedaan. Een dag waarop je je welkom voelde en die qua sfeer precies overeenkwam met het thema: liefde voor jezelf. Ook is mijn interesse in yoga verder aangewakkerd, met name de Yin Yoga spreekt me aan.” Deelneemster retreat.

Ja, ik geef mijzelf een retreat cadeau:

 

%d bloggers liken dit: