Dagretreats voor vrouwen

Ben je op zoek naar kwalitatieve tijd voor jezelf en wil je meer inzicht in je gevoelens en verlangens? Even stilstaan bij jezelf om vanuit daar weer ruimte en energie te ervaren? Gun jezelf dan een heerlijk dagretreat bij Yogamission & Bloomyoga!

IMG-20230114-WA0060

Tijdens dit retreat volg je een heerlijk zachte yogales, gaan we mediteren, doen we inzichtoefeningen, ervaar je een klankbad, hoofdmassage en kun je heerlijk biologisch eten. Daarnaast gaan je innerlijke creativiteit ontdekken en ontmoet je andere vrouwen. Deze speciale dagretreats zijn er voor alle vrouwen.

Dit one day retreat is begeleid door gecertificeerde yogadocenten en coaches Sandra & Sandra van Bloomyoga en Yogamission. Gegeven op een prachtige groene plek in het midden van Nederland. We werken tijdens de dagretreats met een thema, je vindt ze bij ‘data en prijzen.’

img-20230114-wa0061-3

Programma

Het dagretreat heeft een gevarieerd programma dat altijd aansluit bij het seizoen en de tijd van het jaar. We bouwen het programma op om jou te laten ontspannen en tot jezelf te laten komen. Onderdelen zijn zachte yoga, massage, meditatie, klankbad, cacao en diverse oefeningen voor bewustwording en inzicht. Het retreat draait om verbinding met jezelf, elkaar, heerlijk biologisch eten en een mooie groene omgeving. Deze retreats zijn bedoeld om jou een cadeau aan jezelf te geven. Jouw meer rust, inzicht en stilte te bieden en daarmee inspiratie wanneer je van de mat afstapt. 

Onze belofte

Na deze dag ervaren deelneemsters meer inzicht in gedachten en verlangens. Ook ervaren vrouwen meer rust in hun hoofd en nieuwe energie en inspiratie. Daarnaast is het mooi om te zien dat deze pure ontmoeting met andere vrouwen inspirerend en helend werkt. Kortom dit dagretreat is echt een waardevol cadeau voor jezelf.

Data en investering

  • Op zaterdag 14 januari 2023 vindt het Feminine Dagretreat plaats in Loosdrecht (nabij Hilversum) van 11.00 tot 16.30 uur. Thema: Een nieuw begin. VOL.
  • Zaterdag 11 maart 2023 vindt het Feminine Dagretreat plaats in midden Nederland van 11.00 tot 16.30 uur. Thema: Groeien & Bloeien. Nog 6 plekken vrij. Koop direct je ticket op Hipsy.nl of meld je hieronder in aan als je lid bent.

Overige informatie

  • Prijs voor niet-leden tot 6 weken voor retreatdatum €135 daarna €145. Voor leden van Bloomyoga/Yogamission/Yogamar tot 6 weken voor retreatdatum €115 daarna €125. 
  • Prijs is inclusief gezonde biologische lunch en gratis parkeren in de buurt.
  • Locatie Yogamar, ‘s-Gravelandsevaartweg 3, Loosdrecht NH. Parkeren bij Bar Bistro ’t Bruggetje, klik hier voor de route.
  • Kleine groepen (max. 12 dames)
  • Door yoga coaches en massagedocenten Sandra van Yoga Mission en Sandra van Bloomyoga.

”Dank voor de heerlijke ochtend, ik heb echt geen enkel puntje van verbetering. Alles klopte, de rust, de locatie, de lunch en jullie lieve rustige en geduldige begeleiding door de dag heen! Ik hoop dat jullie dit in de toekomst misschien ook voor (uitgebluste) vaders en moeders blijven organiseren! Ik heb het aan veel mensen doorgestuurd.” Deelneemster Feminine Retreat.” Deelneemster dagretreat.

”Het was super leuk vandaag. Ben helemaal zen. Ik vond die oefening met het spinnenweb ook echt goed; geeft echt inzicht en richting voor het nieuwe jaar. Tot de volgende keer weer!” Deelneemster feminine retreat.

”Van de hartelijke ontvangst tot het zorgvuldig samengestelde programma, de heerlijke lunch en de fijne gesprekken. En natuurlijk de vele mooie yoga-oefeningen en ceremonies die we hebben gedaan. Een dag waarop je je welkom voelde en die qua sfeer precies overeenkwam met het thema: liefde voor jezelf. Ook is mijn interesse in yoga verder aangewakkerd, met name de Yin Yoga spreekt me aan.” Deelneemster yogaretreat.

Ja, ik geef mijzelf een dagretreat cadeau:

 

%d bloggers liken dit: