Dagretreats voor vrouwen en (zwangere) mama’s

Een fijne ontspannen dag als cadeau voor jezelf. Tijdens dit mini retreat volg je een heerlijk zachte yogales, gaan we mediteren, kun je luisteren naar ontspannende klanken en heerlijk biologisch eten. Daarnaast ontmoet je andere vrouwen en houden we ook nog een verassing voor je in petto. Deze speciale Mini Retreats zijn er voor vrouwen in het algemeen, zwangere mama’s en bevallen mama’s. Begeleid door Sandra & Sandra van Bloomyoga en Yogamission. Op een prachtige groene plek in Amersfoort. 

retreat

Programma

De mini retreats hebben een gevarieerd programma om jou te laten ontspannen en tot jezelf te laten komen, zoals zachte yoga, meditatie, muziek en diverse oefeningen voor bewustwording en inzicht. Het retreat draait om verbinding met jezelf, elkaar, heerlijk biologisch eten en een mooie groene omgeving. Deze retreats zijn bedoeld om jou een cadeau aan jezelf te geven. Jouw meer rust, inzicht en stilte te bieden.

We bieden drie varianten aan; Feminine Retreat voor alle vrouwen. Zwanger retreat voor zwangere dames en Mama Retreat voor mama’s en vrouwen.

Data

  • Feminine Retreat: 11 december ’21 (9.30 – 14.00 nog 7 plekken) voor alle vrouwen en mama’s. Dit retreat is nu dus voor alle vrouwen.
  • Zwanger Retreat: 16 januari ’21 (9.30 – 14.00 nog 8 plekken)
  • Feminine/vrouw retreat12 februari ’22 (9.30 – 14.00, nog 8 plekken) voor alle vrouwen

Praktisch

  • Investering € 99 inclusief gebruik yogamateriaal, gezonde biologische lunch (vegan), earlybird € 89 als je minimaal 6 weken voor de startdatum boekt. 
  • Locatie Yoga Moment  in Hooglanderveen (Amersfoort Vathorst).
  • Veilige afstand tussen de matten (1.5 meter) en kleine groepen (max. 8 dames)
  • Door yoga-/ massagedocenten Sandra van Yoga Mission en Sandra van Bloomyoga.
  • We kijken er naar uit je te ontmoeten! (vol = vol, 8 plekken)
  •  

Dank voor de heerlijke ochtend, ik heb echt geen enkel puntje van verbetering. Alles klopte, de rust, de locatie, de lunch en jullie lieve rustige en geduldige begeleiding door de dag heen! Ik hoop dat jullie dit in de toekomst misschien ook voor (uitgebluste) vaders en moeders blijven organiseren! Ik heb het aan veel mensen doorgestuurd. Deelneemster Feminine Retreat.

Ja, ik meld me aan:

 

%d bloggers liken dit: