Yoga coaching & therapie bij klachten

Analyse bij klachten

Heb je lichamelijke of geestelijke klachten zoals pijn in je rug, bekkenpijn (bijv. na je bevalling), onregelmatige ademhaling, extreme hoofdpijn, last van stress en spanning, kijk je tegen de bevalling op of heb je gewoon vage klachten? Soms is de oorzaak eenvoudig te verklaren, maar soms is het een flinke zoektocht! Vaak spelen onderliggende factoren en het samenspel hiertussen een rol. En op het snijvlak hiervan ligt nou juist de sleutel naar beterschap en gezondheid! Ik help jou graag in een privéles op maat van 1.5 uur inclusief uitgebreide intake.

Interesse in een yoga coaching- en therapiesessie? Neem contact met mij op.

Intake

Ik bekijk je klacht met een therapeutische en onafhankelijke kijk als yogacoach. We beginnen met een intake waarin ik je hulpvraag en je mentale, fysieke en sociale gezondheid in kaart breng. Op basis hiervan stel ik een behandelplan voor je op waarin ik yoga/lichaamsoefeningen, ademoefeningen, houding-/leefstijl advies, inzicht in energie verdeling etc. meeneem. Het kan zijn dat ik je bij je klacht kan helpen door middel van yoga (nidra, yin, hatha etc.), ademoefeningen, massage, leefstijladvies (ayurveda) en meer. Als je klachten extra aandacht vragen kan het ook zijn dat ik je doorverwijs naar een (complementaire) specialist, zoals een bekkenfysiotherapeut, manueel therapeut, chiropractor, voedingsdeskundige, traumatherapeut, orthomoleculair arts, psychotherapeut etc. Omdat ik onafhankelijk werk en holistisch naar je klacht kijk, kan ik je snel de juiste kant op begeleiden, op weg naar meer balans en gezondheid.

Over mij

Hoi, ik ben Sandra Hulsman- van Andel. Elk mens is uniek en ik heb ook zelf ervaren dat bewustwording van je lichaam en geest je kunnen helpen om tot bloei te komen en meer uit je leven te halen. Mijn missie is dan ook om jou te helpen bewuster te zijn van de signalen van je lichaam, zodat je hiernaar leert luisteren en van meer balans en daarmee een betere gezondheid kunt genieten.

Neem contact op voor een intake.

Boek jouw sessie

Ik bied yoga coaching aan in minimaal 1 sessie. Deze eerste sessie is een uitgebreide intake van ongeveer 1.5 uur waarna je een 4-weeks behandelplan (per e-mail) ontvangt. Dit geeft je inzicht in je mentale en fysieke gezondheid en concrete stappen die je kunt gaan zetten. Vervolgens kun je kiezen om samen door te gaan met een aantal coaching sessies en samen aan de slag te gaan met jouw klacht. Binnen 4 weken moet je resultaat ervaren. Niet goed is dan ook geld terug.

De intake bied ik ik tijdelijk aan voor 119 euro (sessie 1.5 uur). Elke vervolgsessie van 60 minuten kost 75 euro en wat er nodig is kunnen we samen bepalen.

De sessies kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden, het fijnst is fysiek vanwege hands on interventies. Buiten ’t Gooi reken ik 29 cent per km. reiskosten.

%d bloggers liken dit: