Holistic health coaching

holistische visie op gezondheid

Ervaar je disbalans in je leven waardoor je fysiek of mentaal niet lekker in je vel zit. Of heb je klachten zoals pijn in je rug, bekkenpijn (bijv. na je bevalling), onregelmatige ademhaling, extreme hoofdpijn, last van stress en spanning of vage klachten? Soms is de oorzaak eenvoudig te verklaren, maar soms is het een flinke zoektocht! Vaak spelen onderliggende factoren en het samenspel hiertussen een rol. En op het snijvlak hiervan ligt nou juist de sleutel naar beterschap en gezondheid!

Ik help jou graag met een geintegreerde aanpak. Eerst doen we een intake waarbij we kijken naar fysieke, lichamelijke en sociale aspecten. Vervolgens maak ik een plan van aanpak voor je waarin ik ayurveda, leefstijl, yoga (adem), meridianen, accupressuur, chakra’s etcera integreer. Daarna kun je ervoor kiezen om een aantal weken door mij begeleid te worden (elke week een sessie van 1 uur en oefeningen voor thuis). Soms kan het zijn dat ik je ook nog verwijs naar een reguliere dokter of andere complementaire specialisten als hiervoor aanleiding is. Met deze aanpak krijg je een compleet beeld van de helingsrichtingen voor jouw disbalans en kun je ook direct aan de slag.

Interesse in holistic health coaching? Neem contact met mij op.

Intake

Ik bekijk je klacht met een therapeutische en onafhankelijke kijk. We beginnen met een intake waarin ik je hulpvraag en je mentale, fysieke en sociale gezondheid in kaart breng. Op basis hiervan stel ik een plan van aanpak voor je op waarin ik yoga/lichaamsoefeningen, ademoefeningen, houding-/leefstijl advies, inzicht in energie verdeling etc. meeneem. Het kan zijn dat ik je bij je klacht kan helpen door middel van yoga (nidra, yin, hatha etc.), ademoefeningen, massage, leefstijladvies (ayurveda) en meer. Als je klachten extra aandacht vragen kan het ook zijn dat ik je doorverwijs naar een (complementaire) specialist, zoals een bekkenfysiotherapeut, manueel therapeut, chiropractor, voedingsdeskundige, traumatherapeut, orthomoleculair arts, psychotherapeut, huisarts etc. Omdat ik onafhankelijk werk en holistisch naar je klacht kijk, kan ik je snel de juiste kant op begeleiden, op weg naar meer balans en gezondheid.

Over mij

Hoi, ik ben Sandra Hulsman- van Andel. Elk mens is uniek en ik heb ook zelf ervaren dat bewustwording van je lichaam en geest je kunnen helpen om tot bloei te komen en meer uit je leven te halen. Mijn missie is dan ook om jou te helpen bewuster te zijn van de signalen van je lichaam, zodat je hiernaar leert luisteren en van meer balans en daarmee een betere gezondheid kunt genieten.

Neem contact op voor een intake.

Boek jouw traject

Ik bied yoga coaching aan in minimaal 1 sessie. Deze eerste sessie is een uitgebreide intake van ongeveer 1.5 uur waarna je een 4-6 weeks behandelplan (per e-mail) ontvangt. Dit geeft je inzicht in je mentale en fysieke gezondheid en concrete stappen die je kunt gaan zetten. Vervolgens kun je kiezen om samen door te gaan met een aantal coaching sessies en samen aan de slag te gaan met jouw klacht. Binnen 4 weken moet je resultaat ervaren. Niet goed is dan ook geld terug.

Investering

De intake bied ik ik tijdelijk aan voor 195 euro (sessie 1.5 uur + behandelplan). Daarna werk ik in een pakket van 3 of 5 coachingssessies van ruim een uur. (3 sessies a 295 euro en 5 sessies a 495 euro). Dit is altijd inclusief bodyscan, chakra/energie analyse, leefstijladvies, yoga series, audio oefeningen en video’s voor thuis.

De sessies kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden, het fijnst is fysiek vanwege hands on interventies. Buiten ’t Gooi reken ik 29 cent per km. reiskosten.

%d bloggers liken dit: