Yoga coaching & therapie bij klachten

Onafhankelijk advies

Heb je lichamelijke of geestelijke klachten zoals pijn in je onderrug of bovenrug, bekkenpijn (bijv. na je bevalling), onregelmatige ademhaling, extreme hoofdpijn of last van stress en spanning? En ben je op zoek naar onafhankelijk advies? Ik help je graag persoonlijk tijdens 1 of meerdere 1 op 1 sessies. Lees hieronder meer over hoe ik jou kan helpen.

Mijn aanpak

Ik bekijk je klacht met een therapeutische en onafhankelijke kijk als yogacoach. We beginnen met een intake waarin ik je hulpvraag en je mentale, fysieke en sociale gezondheid in kaart breng. Op basis hiervan stel ik een behandelplan voor je op waarin ik yoga/lichaamsoefeningen, ademoefeningen, houding-/leefstijl advies, inzicht in energie verdeling etc. meeneem. Het kan zijn dat ik je bij je klacht kan helpen door middel van yoga (nidra, yin, hatha etc.), adem, massage, leefstijladvies en meer. Als je klachten extra aandacht vragen kan het ook zijn dat ik je aanraad om ook bij een andere specialist langs te gaan, zoals een bekkenfysiotherapeut, manueel therapeut, chiropractor, voedingsdeskundige, ortho moleculair arts, psychotherapeut etc. Omdat ik onafhankelijk werk en holistisch naar je klacht kijk, kan ik je snel de juiste kant op begeleiden, op weg naar meer balans en gezondheid.

Ook voor 1 op 1 zwangerschapsbegeleiding voor en na de geboorte

Holistische zwangerschapsbegeleiding op basis van yoga, medische basiskennis, ademoefeningen, tips voor een ontspannen bevalling en meer. Optioneel inclusief een partnerworkshop.

Over mij

Hoi, ik ben Sandra. Elk mens is uniek en ik heb ook zelf ervaren dat yoga en bewustwording je kunnen helpen om tot bloei te komen en meer uit je leven te halen. Mijn missie is dan ook om jou te helpen bewuster te zijn van de signalen van je lichaam, zodat je hiernaar leert luisteren en van meer balans en daarmee een betere gezondheid kunt genieten. Je bent van harte welkom in mijn yogalessen, voor 1 op 1 (zwangerschaps) begeleiding, babymassage, coaching bij lichamelijke of geestelijke klachten of de vrouw dagretreats.

Neem gerust contact op.

Investering

Ik bied yogacoaching aan in minimaal 1 sessie. We beginnen met een intake van ongeveer 1.5 uur waarna je een behandelplan (per e-mail) ontvangt. Deze geeft je inzicht in je mentale en fysieke gezondheid en concrete stappen die we kunnen gaan zetten. Kosten hiervoor zijn 145 euro. Elke vervolgsessie van 45 minuten kost 65 euro en wat er nodig is kunnen we samen bepalen. De sessies kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden, wat jij prettig vindt. Buiten t Gooi reken ik 29 cent per km. reiskosten.

%d bloggers liken dit: