Zwangere mama’s dagretreat

Beautiful pregnant belly

Speciaal voor alle zwangere mama’s (to be) een uniek dagretreat in Amersfoort (aan de kant van Hilversum). Een dag met een intentie voor jezelf en je kind, ademtechnieken, mindfulness, zwangerschapsyoga en tijd om stil te staan bij het wonder dat in je groeit. Juist in deze tijd waarin je lichaam en geest op zoek gaan naar een nieuwe balans, biedt deze dagretreat uitkomst! Gun jezelf deze mooie dag om stil te staan bij jou transformatie van vrouw naar moeder.

Sandra van Welten (Yogamission) en Sandra Hulsman (Bloomyoga) zijn gecertificeerde zwangerschapsyogadocenten (en Yin Yoga, Poweryoga, Babymassage en Zwangerschapsmassage) en laten je deze dag ervaren hoe yoga je kan helpen verbinden met je kind en je sterker en zelfverzekerder maakt. Neem even afstand van alle drukte en laat je in de watten leggen door deze twee ervaren mama’s en zwangerschapsyogadocenten.

20181109_210016

Stress en spanning willen we zo min mogelijk in ons lichaam. Ze zijn namelijk niet bevorderlijk voor de groei van je kind en een soepele bevalling, daarnaast zorgt een gespannen lichaam voor meer kwaaltjes en pijntjes. Daarom gaan we door middel van ademtechnieken en zwangerschapsyoga zachtheid en soepelheid in het lichaam laten ontstaan.
Veel vrouwen ervaren tijdens hun zwangerschap ook onzekerheden en angst, ook hier staan we tijdens het retreat bij stil, het kan helpen om deze gedachtes te delen met andere vrouwen en te ervaren dat je niet de enige bent. Verder gaan we aan de slag met een wensopdracht voor je ongeboren kind. Allemaal met als doel je fysiek en mentaal voor te bereiden op de geboorte van je kindje.
Kom je meedoen?
Kom je ook genieten van deze dag samen met een kleine groep andere vrouwen.
  • Voor wie? Zwangeren vanaf 14 weken, geen yoga ervaring vereist
  • Datum was: Vrijdag 17 april 2020 van 10.00 tot 16.00 uur. We plannen een nieuwe datum na de Coronacrisis, hopelijk in juli.
  • Maximaal 12 deelnemers
  • Kosten € 89 inclusief biologische lunch
  • De Kamers Amersfoort
  • Door mama’s en yogadocenten Sandra van Yogamission en Sandra van Bloomyoga

Meld je nu aan 

%d bloggers liken dit: