Zwangerschapsyoga in Hilversum

Update: Per 13 oktober 2022 zijn de lessen in Hilversum (Yoga Me, Neuweg 134) overgenomen door Sandra Welten van Yogamission. Ik verwijs je daarom graag door naar haar website en haar aanbod voor zwangere vrouwen. Ik geef nog wel zwangerschapsmassages en 1 op 1 begeleiding rondom zwangerschap en geboorte in regio Hilversum.

”Voorbereiden op de geboorte doe je door in contact te komen met je lichaam, door bewuste ontspanning. Op 50% van je beval-ervaring heb je zelf invloed, bijvoorbeeld door je mindset en bewuste ademhaling!”

Lieve zwangere vrouw, wat fijn dat je me hebt gevonden! Ik ben Sandra Hulsman- van Andel en sinds 5 jaar begeleid in zwangere vrouwen op weg naar het moederschap. Met yoga, ayurveda, meditatie, massage, voeding en meer.

Over de lessen

Bij Bloomyoga volg je geïntegreerde zwangerschapslessen waarin yoga en jouw eigen wijsheid centraal staan. Allemaal met als doel je rust en vertrouwen te geven in het pad naar de geboorte en het moederschap. Inclusief veel praktische tips en tops voor een soepele geboorte! Ik heb diverse opleidingen en studies gedaan op dit gebied. Alle kennis integreer ik op een toegankelijke manier in mijn lessen, zodat ik jou een goede basis kan geven als zwangere vrouw en moeder. Inhoud van de lessen;

  • Beweging – op een veilige manier de energie laten stromen in je lichaam (yoga & flow)
  • Adem – gezonde en kalmerende ademhaling voor tijdens zwangerschap en bevalling, ademtechnieken voor tijdens de geboorte
  • Verstilling – meditatie en rust
  • Oefeningen – voor vertrouwen, balans, kracht en overgave
  • Fysiologische/anatomische informatie – over zwangerschap en bevalling
  • Ruimte maken – fysiek en mentaal
  • Aroma en massage – tijdens de (partner)lessen werk ik met ontspannende geuren en massagetechnieken
  • Contact – maken met je ongeboren kind en andere moeders
Praktische informatie
  • Per 13 oktober 2022 neemt Sandra Welten de lessen van mij over in Hilversum (studio Yoga Me aan de Neuweg). Zij heeft een vergelijkbare manier van lesgeven en ook dezelfde opleiding gedaan. Meld je direct bij haar aan: https://yogamission.nl/over-yoga-mission/

Lees hier de Algemene Voorwaarden.

Reacties van deelneemsters

Dankjewel voor de fijne yogalessen. Het gaat heel goed en de bevalling was prachtig, ondanks het ziekenhuis. Tot bij de mama & baby yoga!

Liefs Esther

Het was een ‘hele bevalling’! De ademhalingsoefeningen en invloed van de mindset op de bevalling hebben me erg geholpen tijdens de bevalling. Dank voor de fijne lessen!

Tamar

De bevalling is goed gegaan en geheel natuurlijk. Ik heb veel aan de puftechnieken gehad. Het persen vond ik pittig en duurde bijna twee uur maar is verder ook goed gegaan. We maken het goed. Bedankt voor de fijne yogalessen.

Anoniem

Het gaat goed met ons, we genieten. Ik heb heel veel gehad aan de ademhaling en mindset, dat heeft mij echt geholpen. Dank daarvoor! Tot bij de mama & babylessen.

Judith
%d bloggers liken dit: